2009. május 15., péntek

Pesterzsébeti uszoda 2....




......ezt is látni kell.

Most, ezekkel a plusz képekkel a nagy és gyerkőc medence képével, jobban érzékelhető, hogy milyen a látvány. A harmadik kép a dekoráció, mivel olyan jó színei vannak és jól is mutat, én meg nem bírtam kihagyni.


4 megjegyzés:

james 36 írta...

Emberek, rosszak a képek, vagy nem tettszik az uszoda? Senkinek egy jó szava? -vagy rossz. Csak azért érdekes a dolog, mert a számlálóm aránylag sok látogatót regisztrált.
Legalább a Dodó írna.
james

cicó írta...

Én írok jó?:)
Nagyon szép lett:) és milyen steril:)Örülök, hogy pont azt a falat nem fényképezted ahová grátisz mozaikot igértem csak fájna a szivem...

Névtelen írta...

Információ, a pesterzsébet.hu oldalról ollóztam.

üdv
Janek Pavlovics


"Tisztelt Érdeklődők!

Szeretnélek Titeket tájékoztatni, hogy legfrissebb információim szerint a Budapest, XX. Zodony utca 1. sz. alatti uszoda nyitása a jövő hét szombaton, azaz 2009. május 23-án várható.
Jelenleg az uszoda megnyitása körüli ”ceremóniának” előkészülete folyik és annak gördülékenyebb, zavartalan megvalósíthatósága miatt pontosabb információval még nem tudnak szolgálni.
Vélhetően legkorábban jövő héten a pesterzsébeti újságban tudnak bővebb és remélhetőleg pontos információval szolgálni. Az újságban való megjelenés, a sajtósokkal való egyeztetés jelenleg is folyik"

Névtelen írta...

Ma végre én is "birtokba" vettem. Nagyon szép és még üres. Persze mi várható a második napján :). Ellenben zavaró, hogy az öltöző közös, nincs külön férfi-női, hanem öltözőfülkéket alakítottak ki. Az ám, de abból nincs túl sok. Ha beindul a forgalom (kívánom!) akkor nem lesz valami kellemes vizesen a fűtési szezonban egy szabad fülkére várakozni. Ráadásul nem mnden nő örül, ha fürdés után esetleg egy szál fürdőlepedőben kell az öltözőszekrényhez várni. Na mindegy, majd kialakul...