2009. május 23., szombat

Pesterzsébeti uszoda 3....




...... megnyitása.
Elkészült, eljött az ünnepélyes átadás napja a nagyközönség és a gyermekek örömére. Zenés műsor fogadta a sorban érkező meghívottakat és a Lajta László Alapfokú Művészetoktatási intézmény zenekara szórakoztatta a már ott várakozókat a hivatalos ünnepség kezdetének időpontjáig. Szubjektív megjegyzés részemről, hogy élvezetes és színvonalas zeneszámokat hallhattunk, tehetséges ifjú zenészek előadásában, egy lelkes karmester irányítás alatt, ki egy pálca segítségével, nagy élvezettel dirigálta a zenekart. Köszönjük. Nagyon ritkán van hasonló élményben részem. Ezek után következett a hivatalos ceremónia a beszédek és a többi szokásos dolog. Majd, ifjú szinkronúszó leányok kecses mozdulattal a nagy medence vízébe ugrottak, és bemutatták tudásukat.

4 megjegyzés:

vémari írta...

vémari nagyon igyekszik, hogy eljusson a hőn áhított közeli uszodába. nagyon sietek. talán már ma..... :)

james 36 írta...

Biztos van még hely a medencében, és a vizet sem pancsolták ki a gyerekek.

Névtelen írta...

Sziasztok,

Ami kimaradt a z árjegyzékből: van lehetőség reggeli és esti úszójegyet venni 800 HUF-ért. Reggel 6-8 és du 6-8 között érvényes – ami szerintem pont elég egy jó kis testmozgáshoz. Plusz 10 alkalmas bérelt is van 7200 HUF-ért.
És szaunát is építenek, valamikor a nyár végére készül el.
Terjesszétek az igét :) mert ennél egy kis több marketingre lenne szüksége az uszodának.

Üdv,

Névtelen írta...

Szijasztok! nézegetem az oldalakat, de egyik sem ír olyat, hogy be lehet-e menni az uszodába nap közben. mondjuk mi reggel 9-re mennénk, de nem tudjuk, hogy lehet-e! Valaki tudna segíteni? vagy telefonszámot megadni? köszönöm szépen