2011. július 5., kedd

Bohócok gólyalábon.


 1"Pogácsa" sminket készít.




„Pogácsa és Bukta”!
Remélem jól emlékszem az elhangzott nevekre, bár lehet, hogy a „Bukta” akár „Piskóta” is lehetett, mivel a sikerük keltette óriási gyermek zsivaj közepette nem minden esetben értettem tisztán a második nevet. Mivel ebben a párosításban is, igen jól hangzanak a „Pogácsa és Piskóta” nevek, legyen hát bocsánatos bűn számomra amennyiben, esetenként keverném a név párosítást.
Az első kép „Pogácsáról” készült, aki már gólyalábakkal hosszabbított lábakkal egy kocsi tetején ülve a sminkelt, festette az ábrázatát. Miután elkészült, sikerült a megfontolt gólyalábra állás pillanatát megörökítenem. Igen szimpatikus emberke volt társával „Bukta” talán "Piskótá" –val egyetemben.
Csodáltam a kapcsolat teremtés gyorsaságát a gyerekekkel, a rövid bevezetőt, aminek köszönhetően aktív játékra mozgósították az egész gyerek csapatot. Sajnos az időjárás nem éppen a legbarátságosabb arcát mutatta, és ennek köszönhetően valamivel kevesebb résztvevő volt jelen az eseményen, mint amennyire én gondoltam. Azért voltak elegen és amint a képeken látható a gyerekek igen jól szórakoztak, unalom egy perc se. Most utólag egy kissé bosszant, amiért nem készítettem több közeli fotót a gyerekekről, megörökítve sikeres ugrásaik nyomán, az arcukon megjelenő vidám önfeledt mosolyukat. Legközelebb majd nagyobb figyelmet fordítok mozdulataikra, és több figyelmet szentelek arcuk kifejezésére. 
.  
ide katt és látható a többi kép
.

2 megjegyzés:

tojpli írta...

Szia "james". Jól sikerültek a képek. Főleg amikor a levegőben vannak a gyerkőcök. Vagy kitörölted a lufikat amik tartják őket?

james 36 írta...

Szia "tojpli"!
Szóval észrevetted a trükköt, hogy miképpen kell az ilyen fotókat csinálni. :))