2011. március 20., vasárnap

Pesterzsébet régi-photográfiák 10






A héten jó napom volt, találtam régi képeket, aztán meg  "tekon" a Gyula sem maradt nyugton, és ellátott egy kis munkával. Az mindig machinál valamit, vagy napelemet gyárt, néhanapján meg (mindig) fotók-fényképek után kutat. Amilyen szerencséje van, mindig talál valamit. Az Ő általa küldött képeket a nevének aláírásával teszem közzé. Övé a hírnév enyém a meló. Mielőtt valaki félreértené, csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy szívesen csinálom a mások és magam örömére. A régi kincseket meg kell menteni. Amikor valaki érdeklődése feltámad a régi Erzsébet, "milyen is lehetett a régi strand, kosuti", vagy Jókai utca?" az találjon magának nézegetni valót.
Ne tán valakik pedig olvasni szeretnének a volt erzsébeti érdekességeiről, azok figyelmébe ajánlom Ettvel Zoli blogját a "Pesterzsébeti Érdekest", melyben alapos precíz cikket talál a ritkán írt dolgokról. Jó témaválasztással igen gyorsan népszerűvé vált a blogja, csak az a bökkenő, hogy nagyobb az olvasók igénye a hasonló írásokra mint amennyi idővel és tintával a "kiskiskosutis" rendelkezik.

2 megjegyzés:

james 36 írta...

Elnézést, amiért a legfelső képen elfelejtettem feltüntetni a gyűjtő (tekon) nevét.

Zettvel írta...

Szia James!

1.) Nagyon ritka képeket küldött neked a Gyula, dicséret részben neki, neked meg különösen azért, hogy ahogy szoktad is, kiváló fototechnikai konzerválással megjelenteted!

2.) Köszönöm, hogy megemlítetted a Pesterzsébeti Érdekes-t, valóban igyekszem jó témákat választani és érdekessé tenni a cikkeket. Az meg teljesen világos, hogy többet kellene írnom, hát igen, tinta meg idő is...

(kiskiskosutis)