2012. március 20., kedd

Előzetes




Mivel a képen még nem a végleges mű látható, még dolgoznak rajta, ezért nem is adhattam volna más címet a bejegyzésemnek. Az ötlet tetszik, a véleményem közlése korai lenne még, elmarad. Az előzetes tapasztalataim szerint, már most is, igen csak sokat vitatott alkotás, és egy ideig az is marad.  Jelen pillanatban a legtöbbet fotózott érdekessége Budapestnek, és lesz is egy darabig, mert a körülötte dúló vita, sok embert arra késztet majd, hogy személyes tapasztalatai alapján, a helyszínen alakítsa véleményét. A környezet adta körülmények, a sok oszlop, és a fényviszonyok a fotósok számára egy kihívás jelentenek, mert miképpen is lehetne jobb fotót készíteni ma, mint amilyenre a tegnapi sikerült. Mint amatőr, bizonyára többször kell majd próbálkoznom, mint a nagyobb gyakorlattal bíró profiknak.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na figyuzzz okos fényképész. Hogyan fényképezted a Garast az első képen, aki a kedvenc színészem, takarja az arcát a vasoszlop. Máskor ne csak nézzél a kukucskálóba, de figyeld azt is, hogy mit látsz benne.
Dodó

james 36 írta...

Szia Dodó!
Megígérem, hogy újra elmegyek és elkészítem a fotót még egyszer, remélem azt már ne éri majd kifogás. Bár, amennyire én téged ismerlek, ha úgy gondolod akkor találsz.