2011. augusztus 22., hétfő

Lesz ebből valami?

Én be akarok menni!
"Cet" vagy „Bálna”, ki tudja milyen néven nevezik majd ebben az átnevezési lázban égő fővárosi illetékesek az átadás napján. Csak remélni merem, ha a név változik is, az eredetileg tervezett funkciója megmarad  A hajdan volt közraktárak helyreállított épületei, melyeket valamiféle fémkonstrukcióval kötöttek össze, és üveggel, vagy ki tudja mivel borítottak kiegészítésként, első pillanatban elnyerte tetszésemet. Remélem, megérem az átadás napját, mivel szeretnék egy kávét meginni asztal mellet, esetleg padon ülve az átlátszó burok alatt, és úgy szemlélni a majdani forgatagot, az emberek sokaságának érdeklő pillantásait, tekintetükből pedig megfejteni vajon a látottak elnyerik e tetszésüket. Mivel szűkében vagyok az időnek, jó lenne, ha az arra illetékesek nagyobb iparkodást mutatnának az ügy végleges rendezésének az érdekében.
A város örök rajongóinak egyike.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ideje volt, hogy valaki megmondja az igazságot a sok okos tojásnak, én mondom ezt a Dodó.
Teljesen igazad van.
Néha egész jókat írsz.
Dodó.

james 36 írta...

Üdvözletem Kedves Dodó!
Ilyen kedves még soha nem voltál.
Köszönöm az elismerést.
Azért a túlzásokat lehetőleg mellőzzük.

tojpli írta...

Szia "james"! Most már tetszik. Eleinte féltem hogy a régi épületek is áldozatai lesznek ennek a látványos épületnek. Hála Istennek tévedtem. Nagyon szépen ötvöződik a múlt és a jelen. Jó hogy eszedbe jutott ez a téma. Gratulálok.

james 36 írta...

Szia "tojpli"!
Köszi a megjegyzést.
Remélem nemsokára odabent is körbe nézhetünk.

Zettvel írta...

Szia James!

Én is tartottam a dologtól, de végül is határozottan innen tetszik...de mondjuk ha oda beengednek és bemegyünk...akkor például egy átlagos nyugdíjból kitelik egy feketekávé ára...?

Jók ezek a klassz Duná-s felvételek, ebben a "kányíkulü"-ben...

james 36 írta...

Szia Zoli!
Hát persze, hogy bemegyünk!
Számolj egy kicsit, 2 feleség plusz 2 férj, csak összedobja annak az egy kávénak az árát, de ha még mindég kevés a lóvé, akkor hívjuk a "tojpliékat" is, meg a Dodót.